Maaltijdservice Givry

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Givry voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Givry? Aan de hand van deze website bekijkt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Kip korma, rijstmix? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Givry smult u weer van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuévy
ReactieGoede maaltijdvoorziening
Postcode7041
Prijs per maaltijd€5,59
Nummer 1-maaltijdChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Givry

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Givry. Denk dan aan interessante leveranciers als Delimeal en Delhaize. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Givry? Er is gelukkig een alternatief. Veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Givry. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u gelijk verse of handige boodschappen als afbakbroodjes en zoetjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Givry vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Givry? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei seniorenmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eetpatroon. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Groentesoep Met Balletjes? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Quévy. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Givry voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Verse komkommersalade kunt u al bestellen vanaf €6,45.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Schaaldierensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Appeltaart als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Quévy voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Givry regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor senioren worden in de regel geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Runderhachee met rode kool en Pannenkoekenschotel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Givry. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit