Maaltijdservice Herchies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herchies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Herchies? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per maal. Aan tafel voor Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Herchies ontvangt u heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteJurbise
RecensieAandacht en passie
Postcode7050
Maaltijd prijs€5,63
Vaak bestelde maaltijdGepofte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Herchies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Herchies. We hebben het over belangrijke partijen als Home Cuisine en/of Prego. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante leveranciers en wijkrestaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kunt u de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Herchies? Dat is niet erg! Flink wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herchies. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u eenvoudig de boodschappen zoals jonge kaas of desem meergranen. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Herchies vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Herchies? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene mogelijkheden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Bloemkoolsoep of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op deze pagina bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Jurbise. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herchies voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Champignonsoep met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kippensoep, een extra salade en een dessert als Dulce de leche om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jurbise voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herchies aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. Uw bestelling wordt altijd geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat of Boerengehaktschotel. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Herchies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit