Maaltijdservice Masnuy-Saint-Pierre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Masnuy-Saint-Pierre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Masnuy-Saint-Pierre? Met behulp van onze vergelijker vindt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,50 p.p. Aanschuiven voor Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Masnuy-Saint-Pierre krijgt u complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteJurbise
RecensieSmaakvol en gezond
Postcode7050
Prijs per maaltijd€5,65
Vaak bestelde maaltijdVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Masnuy-Saint-Pierre

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Masnuy-Saint-Pierre. We hebben het over grote aanbieders als Traiteur Goossens en/of Viangro. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Elke partij onderscheidt zich door een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Via onze vergelijker kan u de services probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Masnuy-Saint-Pierre? Ook dan bent u welkom! Legio cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Masnuy-Saint-Pierre. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u gelijk praktische of verse producten als karnemelk of oude kaas. Normaal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Masnuy-Saint-Pierre vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Masnuy-Saint-Pierre? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Gentse Waterzooi? Hieronder treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Jurbise. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Masnuy-Saint-Pierre voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen kunt u al bestellen vanaf €6,65.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kreeftensoep, extra groenten en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Jurbise voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Masnuy-Saint-Pierre aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen. Zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Masnuy-Saint-Pierre. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit