Maaltijdservice Nokere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nokere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nokere? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,15 per keer. Flink uitpakken met Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen of Spinaziestamppot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Nokere krijgt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKruisem
ReactieGeen abonnement nodig
Postcode9771
Gemiddelde prijs€5,7
Populaire maaltijdHete Bliksem met een speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nokere

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Nokere. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als 15Gram en Vlotter. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Elke optie levert een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Nokere? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nokere. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals ontbijtkoek en thee. Veelal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nokere vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Nokere? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Kruisem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nokere voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Lamsvlees in rozemarijnsaus wordt al bezorgd vanaf €6,25.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Yoghurt achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kruisem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nokere regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden in de regel thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kalkoen in witlofschotel met kaassaus of Rundvlees in saus. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nokere. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit