Maaltijdservice Welden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Welden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Welden? Geholpen door deze website vergelijkt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,50 per maal. Ouderwets genieten van Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Runderlever in saus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Welden geniet u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ErvaringVaste bezorgdagen
Postcode9700
Gemiddelde menuprijs€5,65
Meest gekozen maaltijdMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Welden

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Welden. U kunt denken aan populaire leveranciers als Foodbag of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende aanbieders en restaurants. Iedere partij biedt een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Welden? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Welden. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men snel de supermarktartikelen als pate’s of roomboter. Normaal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Welden vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Welden? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Oudenaarde. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Welden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met o.a. de organisatie, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is er al voor €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is beschikbaar vanaf €6,65.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Minestronesoep, een extra salade en om het compleet te maken Bavarois om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Hutspot, gesneden rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Welden aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire leveranciers en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt in de regel aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Hutspot, rundvlees en Andijviestamppot, speklapje. Daardoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Welden. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit