Maaltijdservice Huise

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huise voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Huise? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,20 per maal. Aanschuiven voor Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Hutspot, hachee? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Huise smult u weer van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKruisem
ErvaringZelf bezorgdag kiezen
Postcode9750
Maaltijd prijs€5,66
Vaak bestelde maaltijdVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Huise

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Huise. Neem grote firma’s als HelloFresh en/of Viangro. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Elke optie biedt een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Huise? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huise. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men gelijk de supermarktartikelen als leverkaas en zeewier burger. Meestal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Huise vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Huise? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere bezorgmaaltijden die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Wat te denken van Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Kruisem. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huise voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen bestelt u vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al voor €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Samgyetang, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurtijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Kruisem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Andijviestamppot, speklapje

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huise aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden niet zelden geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsSpitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden of Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Huise. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit