Maaltijdservice Wannegem-Lede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wannegem-Lede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wannegem-Lede? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,70 per persoon. Aan tafel voor Lamsvlees in rozemarijnsaus of Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Wannegem-Lede hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKruisem
BeoordelingOok dieetmaaltijden
Postcode9772
Prijs per gerecht€5,71
Geliefde maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wannegem-Lede

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Wannegem-Lede. Neem erkende bezorgers als Delhaize en/of Champion. Ook in deze plaats zelf zien we tal van leveranciers en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft weer z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wannegem-Lede? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wannegem-Lede. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men direct belangrijke boodschappen als melk of keukenpapier. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wannegem-Lede vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wannegem-Lede? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die rijmen met uw eisen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Hieronder vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Kruisem. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wannegem-Lede voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kruisem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wannegem-Lede bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit per telefoon, via een menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsVarkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Procureurlapje met groenten. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wannegem-Lede. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit