Maaltijdservice Beausaint

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beausaint voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beausaint? Met behulp van deze website treft u moeiteloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,20 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten of Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Beausaint smult u weer van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLa Roche-En-Ardenne
Waarom bestellen?Simpel bestellen
Postcode6980
Gemiddelde kosten€5,96
Maaltijd-topperLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Beausaint

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Beausaint. Denk aan populaire leveranciers als Dienstenthuis.be en 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Beausaint? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beausaint. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals zoetjes en kaas extra belegen montbeliarde. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Beausaint vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Beausaint? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Bloemkoolsoep of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom La Roche-En-Ardenne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beausaint voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Babi pangang bestelt u vanaf €7.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Pêche melba om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente La Roche-En-Ardenne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beausaint aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsRundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng of Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Beausaint. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit