Maaltijdservice Erneuville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erneuville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Erneuville? Middels onze tool doorzoekt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,75 per maal. Flink uitpakken met Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes en Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Erneuville geniet u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTenneville
BeoordelingEenvoudig opzeggen
Postcode6972
Prijs per gerecht€5,95
Vaak bestelde maaltijdVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Erneuville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Erneuville. We hebben het over veel gekozen leveranciers als Colruyt en Delimeal. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Erneuville? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erneuville. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u direct verse of handige boodschappen als aardbeienjam en aardbeienjam. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Erneuville vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Erneuville? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en eetpatroon. Wat dacht u van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Tenneville. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erneuville voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kan je kopen vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,55.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een extra salade en iets fris zoals Clafoutis na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tenneville voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erneuville aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundvlees in basilicumsaus en Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Erneuville. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit