Maaltijdservice Malempré

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malempré voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Malempré? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,15 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Malempré smult u weer van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteManhay
ReactieVoordelig uitproberen
Postcode6960
Maaltijd prijs€5,91
Geliefde maaltijdHutspot, gesneden rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Malempré

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Malempré. Neem bijv. interessante firma’s als Dienstenthuis.be of Dienstenthuis.be. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante instanties en wijkrestaurants. Elke service hanteert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Malempré? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malempré. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u moeiteloos praktische of verse producten als volle yoghurt of vanille vla. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Malempré vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Malempré? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei menu’s die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Manhay. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malempré voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderstoofpotje met stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Komkommersoep, een extra salade en een toetje als Slagroom als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Manhay voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malempré bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Champignonsoep of Snijbonen. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Malempré. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit