Maaltijdservice Samrée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Samrée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Samrée? Dankzij maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,60 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pasta Venetia en Rundergehakt, witlof, aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Samrée ontvangt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLa Roche-En-Ardenne
Waarom bestellen?Gemakkelijk contact
Postcode6982
Gemiddelde kosten€5,97
Vaak gekozen maaltijdKippenbout à la bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Samrée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Samrée. Denk dan aan populaire leveranciers als Colruyt en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende aanbieders en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Samrée? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Samrée. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als margarine en bananen. Veelal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Samrée vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Samrée? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente La Roche-En-Ardenne. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Samrée voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een warme dagschotel als Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree is er al vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kimchi jjigae, een stukje fruit en iets fris zoals Chocolade mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente La Roche-En-Ardenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Samrée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème en Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Samrée. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit