Maaltijdservice Witry

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Witry voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Witry? Dankzij deze pagina treft u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per persoon. Smullen van Kalkoen in witlofschotel met kaassaus of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Witry hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLéglise
RecensieVol vitaminen en mineralen
Postcode6860
Gemiddelde menuprijs€5,36
Nummer 1-maaltijdVenkelsoep met dille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Witry

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Witry. Neem grote bedrijven als Delhaize en Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante instanties en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Witry? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Witry. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u snel broodnodige boodschappen als komijnekaas of koffiemelk. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Witry vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Witry? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Léglise. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Witry voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van elementen als de organisatie, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Biogarde is er al vanaf €5,9.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Bonensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Vruchtensalade als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Léglise voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Andijviestamppot, speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Witry bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen en Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Witry. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit