Maaltijdservice Assenois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Assenois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Assenois? Geholpen door onze tool vergelijkt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €4,20. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Visstukjes in kruidensaus of Verse fruitsalade? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Assenois beschikt u over uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLéglise
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode6860
Prijs per gerecht€5,33
Geliefde maaltijdPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Assenois

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Assenois. Neem bijv. populaire aanbieders als Foodbag en/of Carrefour. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante instanties en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Assenois? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Assenois. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt men direct praktische of verse producten als karnemelk en salades. Doorgaans gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Assenois vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Assenois? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Léglise. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Assenois voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen bestelt u vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €5,5.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een extra salade en een toetje als Boerenjongens mousse als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Léglise voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot koolraap met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Assenois aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Spitskoolschotel met aardappelpuree of Runderlapje. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Assenois. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit