Maaltijdservice Framont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Framont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Framont? Met behulp van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,55. Aanschuiven voor Boerengehaktschotel en Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Framont smult u weer van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
BeoordelingOok dieetmaaltijden
Postcode6853
Prijs per maaltijd€5,31
Maaltijd-topperKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Framont

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Framont. Denk dan aan erkende organisaties als Ekomenu en/of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei instanties en slagerijen. Elke leverancier heeft zo zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze vergelijker kan u de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Framont? Geen probleem! Veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Framont. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als hagelslag of honing. Veelal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Framont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Framont? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel seniorenmaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Op maaltijdbutler.be ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Paliseul. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Framont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, iets te drinken en een dessert als Kaas als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Poffertjes met poedersuiker

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Framont aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Het eten wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot of Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Framont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit