Maaltijdservice Lendelede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lendelede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lendelede? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per gerecht. Flink uitpakken met Gehakt in kappertjessaus of Vegetarische lasagna, spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Lendelede profiteert u van vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLendelede
RecensieWeinig retouren
Postcode8860
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,25
Meest gekozen maaltijdRundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lendelede

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Lendelede. Neem bijv. interessante aanbieders als Traiteur Goossens of Dienstenthuis.be. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene instanties en wijkrestaurants. Elke partij levert een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er specifieke wensen als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lendelede? Geen probleem! Best veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lendelede. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt men probleemloos praktische of verse producten als eieren en snijworst. Veelal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lendelede vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Lendelede? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op deze pagina bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Lendelede. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lendelede voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs komt tot stand door aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Nasi goreng kan je kopen vanaf €7,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een stukje fruit en iets lichts zoals Watergruwel om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Lendelede voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lendelede aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Zalm in dillesaus of Ossestaartsoep. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lendelede. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit