Maaltijdservice Hooglede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hooglede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hooglede? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,85 per maal. Smullen van Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng en Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Hooglede krijgt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHooglede
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode8830
Maaltijd prijs€6,22
Maaltijd-topperGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hooglede

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Hooglede. Bijvoorbeeld belangrijke organisaties als Colruyt of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij levert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hooglede? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hooglede. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als chocopasta en appelstroom. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hooglede vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hooglede? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze type aanbieders die rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Hooglede. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hooglede voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Witlof a la creme kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Seolleongtang, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Chocolade ijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Hooglede voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Linzensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hooglede regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men probleemloos opnieuw bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree en Eendenvlees in zoetzure saus. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hooglede. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente