Maaltijdservice Lichtervelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lichtervelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lichtervelde? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per keer. Aanschuiven voor Pasta Carbonara met ei, spek en ui of Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Lichtervelde geniet u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLichtervelde
BeoordelingGeen minimale afname
Postcode8810
Gemiddelde prijs€6,2
Populaire maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lichtervelde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Lichtervelde. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Ekomenu en Carrefour. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene initiatieven en verswinkels. Elke service heeft zo z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lichtervelde? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lichtervelde. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Zo koop u snel de boodschappen zoals koffie en koeken. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lichtervelde vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Lichtervelde? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Denk maar aan Gehaktschotel Met Worteltjes en Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Lichtervelde. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lichtervelde voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Prei a la creme kan je kopen vanaf €7,1.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, extra groenten en een dessert als Hangop als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lichtervelde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lichtervelde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lichtervelde. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit