Maaltijdservice Bressoux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bressoux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bressoux? Met behulp van onze tool treft u snel en simpel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,20 p.p. Ouderwets genieten van Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes of Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Bressoux hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
ErvaringAantrekkelijk proefpakket
Postcode4020
Maaltijd prijs€6,22
Vaak bestelde maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bressoux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Bressoux. U kunt denken aan erkende bedrijven als Smartmat of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bressoux? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bressoux. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men direct de supermarktartikelen als sinas of ontbijtspek. In algemene zin gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bressoux vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bressoux? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden die overeenstemmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Groentesoep Met Balletjes of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Via onze vergelijker ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Liège. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bressoux voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al vanaf €6,65.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bruinebonensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Hoofdpostcode: 4020

Beste bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bressoux aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele bezorgservices en kies er een. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaronischotel of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bressoux. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit