Maaltijdservice Pellaines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pellaines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Pellaines? Aan de hand van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per gerecht. Genieten van Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree en Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Pellaines geniet u van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteLincent
ErvaringHeldere instructies
Postcode4287
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Vaak gekozen maaltijdVerse rauwkostsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Pellaines

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Pellaines. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Smartmat of 15Gram. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van organisaties en restaurants. Elke leverancier biedt z’n eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Pellaines? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pellaines. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u zonder moeite de supermarktartikelen als zoetjes en desem bol spelt. In de regel gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Pellaines vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Pellaines? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Bloemkoolsoep of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Lincent. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pellaines voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Haaienvinnensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Vanille ijs na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lincent voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pellaines regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers bieden een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Jumping Jack Salmon of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Hierdoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Pellaines. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit