Maaltijdservice Trognée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Trognée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Trognée? Middels deze website doorzoekt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,80. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen en Andijviestamppot, speklapje? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Trognée krijgt u smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
RecensieGemakkelijk opwarmen
Postcode4280
Prijs per maaltijd€6,96
Maaltijd-topperStoofpotje rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Trognée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Trognée. Denk aan veel gekozen organisaties als Delhaize of Meal-Story. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei instellingen en verswinkels. Elke service heeft zo een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels deze website kan u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Trognée? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Trognée. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u gelijk praktische of verse producten als theekoekjes of desem bol grof. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Trognée vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Trognée? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Onderstaand ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hannut. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Trognée voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is er al voor €4,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree bestelt u vanaf €4,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten kunt u al bestellen vanaf €6,35.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, extra groenten en om het compleet te maken Panna cotta om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Postcodegebied: 4280

Top-5 bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Trognée bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Kersenpannenkoek. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Trognée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit