Maaltijdservice Weillen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weillen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Weillen? Middels maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,75 p.p. Aan tafel voor Pasta carbonara en Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Weillen hebt u toegang tot complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteOnhaye
Waarom bestellen?Proefbestelling mogelijk
Postcode5523
Gemiddelde kosten€6,56
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Weillen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Weillen. We hebben het over erkende leveranciers als HelloFresh of Colruyt. Maar ook lokaal zijn er verscheidene leveranciers en verswinkels. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u daardoor de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Weillen? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weillen. Een redding voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u gelijk broodnodige boodschappen als smeerkaas en pate’s. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Weillen vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Weillen? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eetpatroon. Neem nu Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Hieronder ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Onhaye. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weillen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is er al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tortellini gevuld met kaas bestelt u vanaf €7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Dopewtensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Brownie als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Onhaye voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Weillen bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Macaroni met kaas en Gepaneerde kipnuggets. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Weillen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit