Maaltijdservice Anthée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anthée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Anthée? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,90. Ouderwets genieten van Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Anthée smult u weer van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteOnhaye
RecensieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode5520
Prijs per gerecht€6,52
Nummer 1-maaltijdGebonden goulashsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Anthée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Anthée. Denk dan aan populaire firma’s als Colruyt en Okay. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke leverancier biedt z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Anthée? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anthée. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt men snel de boodschappen zoals stroopwafels en gekookte achterham. In de regel gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Anthée vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Anthée? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat opties die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Onhaye. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anthée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, extra groenten en een toetje als Natas do Céu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Onhaye voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anthée regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen en Groenteschotel. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Anthée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit