Maaltijdservice Onhaye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Onhaye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Onhaye? Geholpen door deze pagina treft u eenvoudig alle services in uw regio! Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,40 p.p. Genieten van Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes en Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Onhaye beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteOnhaye
ReactieBezorging tot in de keuken
Postcode5520
Gemiddelde prijs€6,14
Populaire maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Onhaye

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Onhaye. Neem grote aanbieders als Home Cuisine en 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van partijen en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze tool kunt u dus de leveranciers op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Onhaye? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Onhaye. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men zonder moeite de supermarktartikelen als sinas en salades. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Onhaye vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Onhaye? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop opties die voldoen aan uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Champignonroomsoep? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Onhaye. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Onhaye voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een daghap aan huis als Bloemkool met rundvlees schotel is er al vanaf €5,8.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Onhaye voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Onhaye regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welke vorm van een thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijd-verzorgers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Groentesoep. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Onhaye. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente