Maaltijdservice Bergilers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergilers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bergilers? Geholpen door deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,60 per persoon. Genieten van Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Appelcompote met vanille? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Bergilers hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteOreye
Waarom bestellen?Met aandacht bereid
Postcode4360
Gemiddelde prijs€5,22
Nummer 1-maaltijdVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bergilers

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bergilers. U kunt denken aan interessante organisaties als HelloFresh en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft weer z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bergilers? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergilers. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals afbak pistolet meergranen en chocolade. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bergilers vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bergilers? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele opties die voldoen aan uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Oreye. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergilers voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Beef Squats is er al vanaf €6,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Fasolada, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Bananenvla als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Oreye voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bergilers bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De thuismaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Linzensoep met bleekselderij en Boerenkool, rundergehakt. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bergilers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit