Maaltijdservice Pousset

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pousset voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pousset? D.m.v. onze vergelijker treft u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €5,35 p.p. Aanschuiven voor Schnitzel mexico schotel of Pannenkoeken met appelvulling? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Pousset krijgt u gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteRemicourt
Waarom bestellen?Lekkerste seizoensmaaltijden
Postcode4350
Prijs per gerecht€5,17
Meest gekozen maaltijdTomatensoep met prei vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Pousset

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Pousset. Denk dan aan belangrijke organisaties als Colruyt en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert zijn eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze tool kan u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Pousset? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pousset. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere services hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als griekse yoghurt of falafel burger. In algemene zin kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Pousset vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Pousset? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele leveranciers die matchen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Spaghetti Bolognese Kaas en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Remicourt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pousset voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Witlofsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Krentjebrij als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Remicourt voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Gebakken krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pousset bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd matcht met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Pousset. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit