Maaltijdservice Hodeige

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hodeige voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hodeige? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per maal. Genieten van Champignonsoep of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Hodeige ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteRemicourt
RecensieAandacht en ambacht
Postcode4351
Gemiddelde prijs€5,18
Populaire maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hodeige

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Hodeige. Denk aan grote services als Colruyt en 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze website kan u de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hodeige? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hodeige. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men snel praktische of verse producten als chocolade vla of magere kwark. Doorgaans gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hodeige vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hodeige? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden voedingspatroon. U kunt denken aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Remicourt. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hodeige voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes wordt al bezorgd vanaf €6,35.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een gezonde salade en voor de volledigheid een Trifle achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Remicourt voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Gepofte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hodeige aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hodeige. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit