Maaltijdservice Grandville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grandville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Grandville? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,05 per gerecht. Genieten van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Pittige Thaise soep? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Grandville ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteOreye
ReactieOverheerlijke en gezond
Postcode4360
Gemiddelde kosten€5,23
Meest gekozen maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grandville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Grandville. We hebben het over veel gekozen organisaties als Ekomenu en Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kan u daarom de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Grandville? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grandville. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u direct de supermarktartikelen als pindakaas en chocolade vla. Meestal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Grandville vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Grandville? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Oreye. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grandville voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus is er al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Champignonroomsoep is er al voor €5,2.
 • Een warme dagschotel als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden is er al vanaf €6,7.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Haaienvinnensoep, extra groenten en een toetje als Crème brûlée na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Oreye voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oreye
 • Postcodegebied: 4360

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grandville aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsHachee met rodekool en witte rijst en Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Grandville. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit