Maaltijdservice Otrange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Otrange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Otrange? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,60. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hutspot, rundvlees en Kip tandoori? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Otrange profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteOreye
ErvaringBezorging aan huis
Postcode4360
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,25
Nummer 1-maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Otrange

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Otrange. We hebben het over grote organisaties als Viangro en Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante instanties en slagerijen. Iedere leverancier biedt een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Otrange? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Otrange. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u moeiteloos broodnodige boodschappen als appels of druiven. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Otrange vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Otrange? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Oreye. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Otrange voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Lasagne Bolognese bestelt u vanaf €7,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Czernina, iets te drinken en voor de volledigheid een Knoedel na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oreye voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oreye
 • Postcodegebied: 4360

Top-5 bereide maaltijden

 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Heldere kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Otrange regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden doorgaans geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Volkoren macaronischotel of Babi pangang met witte rijst en groenten. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Otrange. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit