Maaltijdservice Opglabbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opglabbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Opglabbeek? Middels www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,35 per maal. Genieten van Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli of Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Opglabbeek ontvangt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
Waarom bestellen?Aandacht en passie
Postcode3660
Gemiddelde prijs€6,88
Vaak gekozen maaltijdKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Opglabbeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Opglabbeek. Denk dan aan populaire services als Home Cuisine en/of Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Elke optie hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van onze tool kan u daarom de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Opglabbeek? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opglabbeek. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als snijworst of zoetwaren. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Opglabbeek vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Opglabbeek? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Kip Kerriesaus Met Rijst of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Oudsbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opglabbeek voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gepaneerde Alaska-koolvis is er al vanaf €6,25.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, een gezonde salade en een dessert als Gortepap als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opglabbeek aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Vaak kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor senioren worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Opglabbeek. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit