Maaltijdservice Lanklaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lanklaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lanklaar? Met behulp van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,20. Aanschuiven voor Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Lanklaar geniet u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteDilsen-Stokkem
ErvaringEcht ontzorgen
Postcode3650
Gemiddelde menuprijs€6,85
Populaire maaltijdKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lanklaar

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Lanklaar. Denk aan interessante bezorgers als Foodbag en/of HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende organisaties en slagerijen. Elke optie hanteert een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lanklaar? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lanklaar. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men zonder moeite de boodschappen zoals rijstepap en filet americain. In de regel gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lanklaar vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lanklaar? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Kip Kerriesaus Met Rijst? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Dilsen-Stokkem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lanklaar voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is er al vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng is er al vanaf €7,35.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Bonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Soesje na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dilsen-Stokkem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lanklaar aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. Het eten wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lanklaar. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit