Maaltijdservice Oudsbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudsbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oudsbergen? Met behulp van maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,50 per maal. Aanschuiven voor Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree of Grootmoeders kippannetje? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Oudsbergen ontvangt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
RecensieUitsluitend verse producten
Postcode3670
Gemiddelde menuprijs€6,9
Meest gekozen maaltijdKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oudsbergen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Oudsbergen. Bijvoorbeeld populaire firma’s als 15Gram en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie hanteert een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kan u de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Oudsbergen? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudsbergen. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als beschuit of melk. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Oudsbergen vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oudsbergen? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei type aanbieders die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Oudsbergen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudsbergen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al voor €4,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderbouillon wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Roomsoep, extra groenten en iets fris zoals Vla na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudsbergen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Oudsbergen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente