Maaltijdservice Ellemelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellemelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ellemelle? Geholpen door www.maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,35 p.p. Flink uitpakken met Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Chili sin carne? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ellemelle hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteOuffet
RecensieSnel geleverd
Postcode4590
Gemiddelde menuprijs€5,92
Geliefde maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ellemelle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Ellemelle. Denk aan grote leveranciers als HelloFresh of Prego. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Elke service heeft weer een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kunt u de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ellemelle? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellemelle. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als desem naturel of rauwe ham. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ellemelle vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ellemelle? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze opwarmmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Groentesoep Met Balletjes? Onderstaand treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ouffet. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ellemelle voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze bestelt u vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,85.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Roomijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ouffet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ouffet
 • Centrale postcode: 4590

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Koninginnesoep met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ellemelle bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ellemelle. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit