Maaltijdservice Ouffet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ouffet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ouffet? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,95 p.p. Genieten van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Penne carbonara? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Ouffet geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteOuffet
ReactiePersoonlijke service
Postcode4590
Gemiddelde prijs€5,55
Nummer 1-maaltijdBami, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ouffet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ouffet. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Colruyt of Home Cuisine. Maar ook lokaal bestaan er prima instanties en verswinkels. Iedere service hanteert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daardoor de services eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Ouffet? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ouffet. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als cake en kaas extra belegen montbeliarde. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ouffet vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ouffet? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Wat dacht u van Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ouffet. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ouffet voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kreeftensoep kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, iets te drinken en een toetje als Fruit om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ouffet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ouffet
 • Hoofdpostcode: 4590

Beste bereide maaltijden

 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Varkens-groenteschotel

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ouffet bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden vaak geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Asperge beenham schotel of Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ouffet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente