Maaltijdservice Peer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Peer? Geholpen door deze pagina vindt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,40 per gerecht. Flink uitpakken met Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst en Appelcompote met vanille? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Peer smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeentePeer
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode3990
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,1
Vaak bestelde maaltijdBami babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Peer

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Peer. U kunt denken aan erkende bezorgers als Colruyt en Viangro. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Elke service levert een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Peer? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peer. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals krentenbrood of grillworst. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Peer vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Peer? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Peer. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peer voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al voor €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Kipfilet in piri piri saus bestelt u vanaf €7,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Vanille/Kersen mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Peer voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Verse waldorfsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Peer regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men direct opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree en Lasagne Bolognese. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Peer. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente