Maaltijdservice Opitter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opitter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Opitter? Dankzij www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,60 p.p. Ouderwets genieten van Kip Andorra of Heldere boerengroentesoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Opitter ontvangt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBree
Waarom bestellen?Veilig betalen (ideal + incasso)
Postcode3960
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,14
Geliefde maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Opitter

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Opitter. U kunt denken aan interessante partijen als Viangro of Lidl. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende instellingen en zorginstellingen. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Opitter? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opitter. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men direct de boodschappen zoals schouderham of vuilniszakken. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Opitter vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Opitter? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die matchen met uw eisen voedingspatroon. Neem nu Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Bree. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opitter voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als het bedrijf, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tomatensoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stoofpotje met peer rundvlees en puree kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Fasolada, extra groenten en een toetje als Tiramisu na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bree voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Bree
 • Centrale postcode: 3960

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opitter aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Opitter. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit