Maaltijdservice Montzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Montzen? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,20 per maal. Smullen van Rundvlees in basilicumsaus of Gestoofde wortel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Montzen ontvangt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeentePlombières
RecensieAltijd bereikbaar
Postcode4850
Gemiddelde menuprijs€6,7
Populaire maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Montzen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Montzen. U kunt denken aan interessante partijen als Smartmat en/of Spar. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Montzen? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montzen. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als wilde tomaten mix of afbak pistolet meergranen. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Montzen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Montzen? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opties die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Plombières. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montzen voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkenssaucijs in jus bestelt u vanaf €5,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, extra groenten en iets fris zoals Pannenkoekjes om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Plombières voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montzen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt meestal geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsTagliatelle, kip, paddestoelen en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Montzen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit