Maaltijdservice Plombières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Plombières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Plombières? Geholpen door deze pagina ontdekt u probleemloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maal. Ouderwets genieten van Huisgemaakte rundergehaktbal in jus en Macaroni met kaas? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Plombières ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeentePlombières
ErvaringWeinig klachten
Postcode4850
Gemiddelde menuprijs€5,8
Maaltijd-topperBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Plombières

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Plombières. Neem belangrijke aanbieders als Smartmat en/of Wink. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van instellingen en speciale eetpunten. Elke service hanteert een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Plombières? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Plombières. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u gelijk de supermarktartikelen als cake of rijstepap. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Plombières vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Plombières? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele maaltijdservices die rijmen met uw eisen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Plombières. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Plombières voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gepaneerde varkensschnitzel is beschikbaar vanaf €6,9.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Uiensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Hemelse modder als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Plombières voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Varkensprocureur in jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Plombières regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kip kerrie ananas schotel of Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Plombières. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente