Maaltijdservice Beerzel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beerzel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beerzel? Door gebruik te maken van deze pagina vindt u probleemloos alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,95 per gerecht. Aan tafel voor Penne pesto, kip, groene groenten of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Beerzel ontvangt u voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeentePutte
BeoordelingProfessionele keuken
Postcode2580
Maaltijd prijs€6,14
Vaak gekozen maaltijdVarkenshaas boontjes schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Beerzel

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Beerzel. Denk aan interessante firma’s als 15Gram en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er allerlei aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf hanteert zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze website kan u de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er dieetwensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Beerzel? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beerzel. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals dranken en katenspek. Normaliter kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Beerzel vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Beerzel? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Putte. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beerzel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al voor €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst is er al vanaf €6,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Miyeok guk, extra groenten en iets fris zoals Chocolade mousse om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Putte voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Pastaschotel met spinazie

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beerzel regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Wild Crunches en Wild Crunches. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Beerzel. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit