Maaltijdservice Waarloos

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waarloos voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Waarloos? Geholpen door deze pagina vergelijkt u probleemloos alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per persoon. Flink uitpakken met Spaghetti, tonijn, kappertjes of Reepjes kippenvlees in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Waarloos geniet u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKontich
ReactieZelf bezorgdag kiezen
Postcode2550
Gemiddelde prijs€6,11
Maaltijd-topperSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Waarloos

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Waarloos. Neem grote bezorgers als Home Cuisine en Ekomenu. Maar ook lokaal zien we verscheidene instellingen en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Waarloos? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waarloos. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt u direct praktische of verse producten als kaas of boter. Normaal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Waarloos vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Waarloos? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Kontich. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waarloos voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Runderlapje is er al vanaf €6,45.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, iets te drinken en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Kontich voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waarloos bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men direct nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes. Zodoende kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Waarloos. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit