Maaltijdservice Putte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Putte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Putte? Via deze pagina bekijkt u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per maal. Aanschuiven voor Bloemkool met runderlap en aardappelen of Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Putte geniet u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeentePutte
BeoordelingOverheerlijke en gezond
Postcode2580
Gemiddelde kosten€6,17
Meest gekozen maaltijdGehakt in kappertjessaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Putte

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Putte. Neem bijv. erkende bezorgers als HelloFresh of Intermarché. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en restaurants. Elke partij hanteert een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Putte? Geen probleem! Meer en meer traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Putte. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals toiletpapier of pindakaas. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Putte vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Putte? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Putte. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Putte voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • De daghap voor ouderen als Runderstoofpotje met stamppot hutspot kunt u al bestellen vanaf €6,05.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Misosoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Sundae om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Putte voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Chicken Lunges

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Putte aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men probleemloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Snijbonenstamppot met slavink en jus en Gehakt in kappertjessaus. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Putte. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente