Maaltijdservice La Glanerie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Glanerie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in La Glanerie? Door middel van deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per persoon. Aan tafel voor Hamburger, ui en champignons en Ossestaartsoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in La Glanerie smult u weer van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteRumes
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode7611
Prijs per maaltijd€6,98
Nummer 1-maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in La Glanerie

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van La Glanerie. Neem bijv. grote firma’s als Traiteur Goossens en/of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers rustig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in La Glanerie? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Glanerie. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als pindakaas en katenspek. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in La Glanerie vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in La Glanerie? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Rumes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Glanerie voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst bestelt u vanaf €6,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Rumes voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Glanerie regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat telefonisch, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipfilet in piri piri saus of Gepaneerde kipnuggets. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen La Glanerie. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit