Maaltijdservice Callenelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Callenelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Callenelle? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,50 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen en Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Callenelle profiteert u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
ErvaringSpeciaal proefpakket
Postcode7604
Prijs per gerecht€6,95
Geliefde maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Callenelle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Callenelle. Neem bijv. veel gekozen organisaties als HelloFresh of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier hanteert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze tool kan u de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Callenelle? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Callenelle. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals halfvolle yoghurt en kaas. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Callenelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Callenelle? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op deze pagina vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Péruwelz. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Callenelle voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al voor €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème is er al vanaf €5,9.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Patbingsu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Callenelle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsSucade Hollandaise of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Callenelle. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit