Maaltijdservice Brasménil

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brasménil voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Brasménil? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,75 per persoon. Ouderwets genieten van Penne carbonara of Prei a la creme? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Brasménil geniet u van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
RecensieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode7604
Gemiddelde prijs€6,94
Geliefde maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Brasménil

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Brasménil. Neem bijv. populaire bezorgers als Vlotter of Foodbag. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Elke partij hanteert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u de services overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Brasménil? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brasménil. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals komijnekaas en griekse yoghurt. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Brasménil vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Brasménil? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse mogelijkheden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Neem nu Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Péruwelz. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brasménil voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen bestelt u vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Bami kip saté wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Kaas als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Péruwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brasménil aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Het eten wordt in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Venkelsoep met dille of Gehakt in jus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Brasménil. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit