Maaltijdservice Awenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Awenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Awenne? Geholpen door deze pagina bekijkt u probleemloos alle services in de buurt! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,20 per gerecht. Aan tafel voor Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Awenne geniet u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSaint-Hubert
ReactieZelf eenvoudig opwarmen
Postcode6870
Gemiddelde menuprijs€5,38
Populaire maaltijdWokgroenten teriyaki

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Awenne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Awenne. Bijvoorbeeld interessante bezorgers als Yumbel of Vlotter. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante aanbieders en verswinkels. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kunt u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Awenne? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Awenne. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop u moeiteloos de supermarktartikelen als zoetjes of koffie. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Awenne vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Awenne? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse type aanbieders die passen bij uw uw wensen en voedingsadvies. Denk maar aan Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Saint-Hubert. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Awenne voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt af van elementen als het bedrijf, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een stukje fruit en om het compleet te maken Crème brûlée achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Saint-Hubert voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Gepaneerde varkensschnitzel

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Awenne regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Kerriesoep of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Awenne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit