Maaltijdservice Hatrival

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hatrival voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hatrival? Geholpen door www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,55 per persoon. Flink uitpakken met Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen of Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Hatrival hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSaint-Hubert
Beoordeling100% vers bereid
Postcode6870
Prijs per gerecht€5,39
Vaak bestelde maaltijdKipfilet mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hatrival

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Hatrival. We hebben het over grote organisaties als Yumbel of Carrefour. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Hatrival? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hatrival. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als kaas of desem bol spelt. In de regel kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hatrival vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hatrival? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele leveranciers die kloppen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Lasagne Bolognese of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Onderstaand ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Saint-Hubert. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hatrival voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is beschikbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €6,25.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Pompoensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Saint-Hubert voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Procureurlapje met groenten

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hatrival aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hatrival. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit