Maaltijdservice Sint-Jan-In-Eremo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Jan-In-Eremo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Jan-In-Eremo? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,50 per persoon. Flink uitpakken met Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel en Bloemkool cordonbleu schotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Sint-Jan-In-Eremo geniet u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Laureins
BeoordelingAantrekkelijk proefpakket
Postcode9982
Maaltijd prijs€6,13
Vaak gekozen maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Jan-In-Eremo

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Jan-In-Eremo. Neem bijv. grote services als Home Cuisine of 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instanties en zorginstellingen. Iedere partij levert een eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kunt u de services probleemloos op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Jan-In-Eremo? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Jan-In-Eremo. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u probleemloos belangrijke boodschappen als druiven of achterham. Normaliter gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Jan-In-Eremo vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Jan-In-Eremo? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Laureins. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Jan-In-Eremo voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spaghetti Carbonara kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen wordt al bezorgd vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Laureins voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Jan-In-Eremo bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men direct opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Runderlapje in champignonsaus of Pulled pork zoete aard puree bonenmix. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Jan-In-Eremo. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit