Maaltijdservice Lembeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lembeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lembeke? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u moeiteloos alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,10. Ouderwets genieten van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Lembeke smult u weer van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKaprijke
Waarom bestellen?Zonder abonnementen
Postcode9971
Prijs per gerecht€6,11
Populaire maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lembeke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Lembeke. Neem bijv. erkende partijen als Colruyt of 0. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daarom de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lembeke? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lembeke. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men snel de supermarktartikelen als handzeep en koffie. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lembeke vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lembeke? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Neem nu Kervelsoep en Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Kaprijke. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lembeke voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep bestelt u vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Carbonara kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €6,7.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Seolleongtang, een extra salade en iets lichts zoals Appelmoes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kaprijke voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lembeke bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBoerengehaktschotel of Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lembeke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit