Maaltijdservice Bassevelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bassevelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bassevelde? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,10 p.p. Genieten van Rundvlees in tijmsaus of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Bassevelde ontvangt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAssenede
RecensieAantrekkelijke prijzen
Postcode9968
Gemiddelde prijs€6,09
Vaak bestelde maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bassevelde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Bassevelde. Neem populaire bedrijven als Vlotter of Ekomenu. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante instanties en slagerijen. Elke organisatie biedt een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kunt u de services rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bassevelde? Geen probleem! Veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bassevelde. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men probleemloos de boodschappen zoals ontbijtproducten en afwasmiddel. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bassevelde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bassevelde? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden die rijmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat te denken van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Op deze pagina bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Assenede. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bassevelde voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi bestelt u vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €4,25.
 • Een daghap aan huis als Babi pangang met witte rijst en groenten is er al vanaf €6,85.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Poire belle Hélène om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Assenede voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bassevelde aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Controleer goed het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Boerenkool, rundergehakt en Procureurlapje met groenten. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bassevelde. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit