Maaltijdservice Watervliet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Watervliet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Watervliet? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per persoon. Flink uitpakken met Ribkarbonade in jus of 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Watervliet profiteert u van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Laureins
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode9988
Gemiddelde prijs€6,15
Meest gekozen maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Watervliet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Watervliet. Neem bijv. erkende aanbieders als 15Gram of Wink. Maar ook in de buurt bestaan er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft zo z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Watervliet? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Watervliet. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als appels en havervlokken. Vaak kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Watervliet vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Watervliet? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat opties die voldoen aan uw situatie en eventuele dieet. Neem nu Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Hieronder treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Sint-Laureins. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Watervliet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is er al vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Doperwtje wortel kippenpoot schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Koninginnensoep, een extra salade en om het compleet te maken Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Laureins voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Watervliet bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit per telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Hamlapje in jus met stamppot andijvie en Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Watervliet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit