Maaltijdservice Naast

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Naast voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Naast? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,70 per keer. Aanschuiven voor Gestoofde lamsschouder of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Naast hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSoignies
ErvaringEenvoudig aanmelden
Postcode7062
Gemiddelde prijs€5,69
Maaltijd-topperStroganoff du chef

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Naast

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Naast. U kunt denken aan erkende organisaties als Smartmat of Colruyt. Maar ook lokaal ontstaan er tal van organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft weer een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Naast? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Naast. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt u zonder moeite praktische of verse producten als roomboter of snoepjes. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Naast vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Naast? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele leveranciers die passen bij uw uw wensen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Soignies. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Naast voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Kippenbout à la bonne femme wordt al bezorgd vanaf €6,2.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kaassoep, een stukje fruit en een dessert als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Soignies voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Naast aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en kies er een. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Rundvlees in tijmsaus of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Naast. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit